Wonen en zorg

Voor Anker
Woonzorgcentrum Voor Anker
Hoofdstraat 150
9601 EM Hoogezand
Telefoonnummer: 0598 – 31 74 17

Woonzorgcentrum Voor Anker is een woonzorgcentrum met 75 verzorgingsplaatsen, waaronder één- en tweepersoonsappartementen en 39 aanleunwoningen. De verhuur van aanleunwoningen verloopt via Woonzorg Nederland. Het is gelegen op een centrale locatie in Hoogezand.

Stichting Vrienden van Voor Anker
De Stichting begeleidt een groot aantal van de activiteiten van Voor Anker. Eens per twee weken organiseert de Stichting Vrienden van Voor Anker een culturele activiteit. De activiteiten variëren van een openluchtconcert tot een kindermiddag. U bent ook van harte welkom! Op de website www.vriendenvanvooranker.nl vindt u meer informatie.
Denkt u erover om als vrijwilliger bij Voor Anker aan de slag te gaan? U bent van harte welkom om bij ons te komen kijken of het iets voor u zou kunnen zijn. Wij verzoeken u contact op te nemen met onze receptie via het bovenstaande telefoonnummer.

Dagbesteding
Cliënten met een geldige Wmo-indicatie kunnen door de week voor dagbesteding bij ons terecht. 

Huiswinkel
Binnen Voor Anker zijn een aantal faciliteiten waar bewoners gebruik van kunnen maken. Wij hebben een huiswinkel met een ruim assortiment. De winkel is van maandag tot en met zaterdag iedere ochtend open. Bewoners hebben de mogelijkheid om via de pinservice geld op te nemen. 

Maaltijdservice
Woont u in de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren of Menterwolde? Dan kunt u zeven dagen per week, in de ochtenduren koelverse maaltijden laten bezorgen aan huis. 

Services en tarieven
Onze tarieven voor het inkopen van aanvullende producten en diensten kunt u hier (opent in PDF) vinden. Indien u meer wilt weten over uw rechten en plichten wanneer u zorg ontvangt in een WLZ-instelling, bezoek de pagina van het Zorginstituut Nederland.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze zorgvormen, voorzieningen of een van de andere onderwerpen op deze website, dan kunt u contact opnemen met de receptie van Voor Anker, telefoonnummer 0598 – 31 74 17. Via dit telefoonnummer is ook de coördinerend verpleegkundige bereikbaar.