Uitleen hulpmiddelen

Uitleen hulpmiddelen

Heeft u tijdelijk hulpmiddelen of verpleegartikelen nodig? Bijvoorbeeld een rolstoel, een hoog-/laagbed of een bedleestafel. Dan kunt u deze lenen, huren of kopen bij de TSN Thuiszorgwinkels.

TSN heeft thuiszorgwinkels in de gemeenten Almelo, Groningen (Berkenlaan), Groningen (Griffeweg), Leek en Stadskanaal.

Ook zijn er uitleenpunten van Vergo, hier kunt u terecht voor het huren of lenen van hulpmiddelen. Deze locaties zijn te vinden in de gemeenten Borger, Dalfsen, Delfzijl, Hardenberg, Hengelo, Hengelo (Kracht Ergotherapie), Kampen, Losser, Nieuwleusen, Ootmarsum en Winsum

Vegro
TSN Thuiszorg werkt intensief samen met Vegro. Vegro is een van de grootste thuiswinkelorganisaties van Nederland, met vestigingen overal in Nedeland. Iedereen kan kopen, huren of lenen bij de Vegro, maar voor sommige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig. Artikelen die in uw auto passen kunt u zelf afhalen bij de TSN Thuiszorgwinkel. Grotere artikelen worden gratis bij u thuis bezorgd.

U kunt de hulpmiddelen voor maximaal een half jaar lenen. Wanneer u een hulpmiddel langer nodig heeft, kunt u dat aanvragen bij uw gemeente of via uw huisarts bij uw zorgverzekeraar. Naast lenen biedt de TSN Thuiszorgwinkel ook de mogelijkheid om hulpmiddelen aan te schaffen.

De TSN Thuiszorgwinkel biedt een breed assortiment. In onderstaande lijst kunt u zien welke hulpmiddelen u (gratis) kunt lenen. Heeft u vragen? Bel dan 0900-8615 (keuze hulpmiddelen).

·         Anti-decubituskussen (tegen doorliggen)
·         Anti-decubitusmatras (tegen doorliggen)
·         Arthrodesestoel
·         Badplank*
·         Bedheffer of papegaai*
·         Bedleestafel*
·         Bedverhoger (klossen)*
·         Bedverlenger
·         Dekensteun*
·         Douchestoel*
·         Draaischijf
·         Drempelhulp
·         Glijlaken
·         Glijplank
·         Hoog-laagbed met verstelbare bodem
·         Infuusstandaard*
·         Kinderbed
·         Luchtring*
·         Ondersteek*
·         Onrusthekken
·         Overtoiletstoel*
·         Patiëntenlift
·         Rolstoel*
·         Rugsteun*
·         Toiletstoel*
·         Trippelstoel 
·         Toiletverhoger* 

*De artikelen gemarkeerd met een sterretje kunt u afhalen bij een uitleenmagazijn of een thuiszorgwinkel. De overige artikelen worden bij u thuis bezorgd. 

Legitimeren
Neem altijd uw zorgverzekeringpas en legitimatiebewijs mee (rijbewijs, paspoort of ID kaart). Komt u voor iemand anders artikelen halen, dan moet u zichzelf kunnen legitimeren en heeft u de zorgverzekeringpas en het legitimatiebewijs van de gebruiker nodig.

Korting van 10% voor leden van TSN Ledenservice
U kunt voor € 1,25 per maand lid worden van de TSN ledenservice. Dit lidmaatschap geeft u recht op allerlei kortingen op gemaks- en comfortdiensten die door de TSN Ledenservice worden aangeboden. Op alle artikelen die u koopt en/of huurt bij de Thuiszorgwinkels en uitleenpunten van Vegro krijgt u 10% korting op vertoon van de ledenpas. De korting geldt onder andere voor het huren van een rollator, krukken of wandelstok en voor het kopen van sportartikelen, artikelen voor aanstaande en jonge ouders en wellnessproducten.

Banner meer informatie