Zorgcentrale

Zorgcentrale

Bereikbaarheidsdienst
U wilt altijd bereikbaar zijn voor uw klanten, zonder alle sores. Wij regelen dit voor u, op de manier zoals u dit wenst. Dit kan 24 uur per dag of op tijdstippen dat u zelf minder goed bereikbaar bent. Voor meer informatie en mogelijkheden: bel met 0900 8615. 

Personenalarmering
Onze verpleegkundigen zijn dag en nacht inzetbaar en bereikbaar  voor een juiste beoordeling en afhandeling van de alarmen die op de meldbank binnenkomen.

Ook kunnen we ondersteunen als uw klanten niet op tijd de medicatie innemen bij gebruik van de Medido( medicijndispenser). De melding komt binnen op de centrale waarna onze verpleegkundige actie onderneemt.

Onze verpleegkundigen zijn ook geschoold om ingezet te worden bij de 2e controle bij risicovolle medicatie.

Voor meer informatie over de mogelijkheden stuurt u een email naar: personenalarmering@tsn-thuiszorg.nl

Kraamzorg bemiddeling
Een dienst voor verzekeraars die de kraamzorg goed geregeld willen zien voor hun zwangere verzekerden. Inmiddels bemiddelen wij 35.000 zwangeren naar de kraamzorg die men wenst. Zowel on-line als telefonisch kunnen onze kraamzorg specialisten de aanvraag beoordelen en afhandelen. Voor meer informatie: www.kraamzorg.nl

Ledenservice
Meer dan 20.000 leden maken gebruik van de voordelen van de ledenservice. Wij bieden een groot pakket aan diensten en kortingen waardoor langer thuiswonen tot de mogelijkheden behoort. Voor € 17.60 per jaar kan iedereen hier gebruik van maken. Voor meer informatie: www.tsn-ledenservice.nl