Thuiszorg zoals het hoort

Lekker blijven wonen en leven zoals u gewend bent, maar met de zorg en aandacht die u nodig heeft. TSN werkt met kleine, professionele wijkteams die voor u zorgen. U ziet doorgaans dezelfde, vertrouwde gezichten. Onze zorgverleners komen uit de buurt. Wij kennen elkaar, zijn dichtbij en makkelijk bereikbaar. Wij zijn er op de momenten dat het u uitkomt.

Onze zorgverleners weten wat u belangrijk vindt en kennen hun vak. En als er dingen plotseling anders lopen dan afgesproken, hebben we contact. We zijn snel bij u aan het werk. TSN Thuiszorg kent geen wachtlijsten. Wanneer u een indicatie heeft is één telefoontje naar een vestiging voldoende. We zijn er binnen 48 uur, maar als het nodig is zijn we er sneller. Omdat de zorg voor u niet kan wachten. 

Verpleging & Verzorging Passende ondersteuning en verzorging wanneer u dat nodig heeft. Wonen en zorg Zelfstandig wonen in een veilige omgeving, met alle zorg dichtbij. Zorgcentrale Wij zijn altijd bereikbaar Dementiezorg Bij TSN Thuiszorg zijn casemanagers Dementie werkzaam. Voor Dementiezorg hanteren we geen wachtlijst Verpleegtechnische zorg Specifieke medisch-technische kennis en expertise. We hebben het in huis Palliatieve zorg We helpen en begeleiden patient en omgeving in de laatste periode. Nazorg bij een beroerte Ondersteuning bij het aanpassen aan uw mogelijkheden en het leren omgaan met de gevolgen van een beroerte. Nachtzorg Professionele ondersteuning tijdens de nachtelijke uren. Wondzorg De wijkverpleegkundige komt bij u thuis om de wond te behandelen en het genezingsproces in de gaten te houden. Zorg bij de ziekte van Parkinson U krijgt praktische hulp en adviezen bij het omgaan met de (gevolgen van) de ziekte van Parkinson. Uitleen hulpmiddelen Kopen, huren en lenen van vrijwel alle hulpmiddelen kan via TSN Ledenservice Onze ledenservice biedt gemaksdiensten en kortingen Personenalarmering In geval van nood is er met één druk op de knop hulp naar u onderweg. Mantelzorgondersteuning TSN Zorgt ook voor de mensen die u verzorgen. Met advies en begeleiding. Kosten (eigen bijdrage) Wijkverpleging wordt vanaf 1 januari 2015 betaald door uw zorgverzekeraar vanuit de Zorgverzekeringswet (zvw) op basis van een indicatie. Onafhankelijke cliëntondersteuner Een cliëntondersteuner denkt met u mee over hoe u de zorg die het beste bij uw situatie past goed kunt organiseren.