Hengelo

Ik wil direct naar Alle producten en diensten van TSN Thuiszorg
Hengelo

TSN Hengelo

Onze collega’s zijn vaak in de wijk, dit betekent dat een bezoek alleen mogelijk is op afspraak. 

Thuiszorg in Hengelo

Goede verzorging en verpleging kan u een stukje onafhankelijkheid teruggeven. Het kan er namelijk voor zorgen dat u langer in uw eigen huis kunt blijven wonen. Daarbij is het natuurlijk wel van groot belang dat u zich er direct goed bij voelt. Dit is precies de reden waarom wij onze thuiszorg in Hengelo op lokaal niveau organiseren.

In Hengelo werken we met kleine teams van medewerkers uit uw eigen wijk of stad. Deze kunnen u niet alleen alle benodigde thuiszorg bieden, maar doen dit ook nog eens op een manier die u een vertrouwd en veilig gevoel geeft. Want thuiszorg moet uw leven overzichtelijker maken en niet ongemakkelijk zijn.

Verzorging en verpleging in Hengelo

Heeft u hulp nodig bij het aantrekken van uw steunkousen of het wassen en aankleden? Onze medewerkers weten hoe ze u hierbij moeten helpen.

Maar ook als u intensieve thuisverpleging nodig heeft – bijvoorbeeld als u herstellende bent van een zware operatie – helpen wij u graag. Binnen onze wijkteams heeft iedere werknemer zijn of haar eigen specialisaties. Daarom is de juiste thuiszorg in Hengelo altijd snel beschikbaar.

Wij bieden ondersteuning bij het verzorgen van uw wond, thuis. Wij zijn gespecialiseerd in wondzorg en zorgen voor een aantoonbaar snellere genezing.
Om ervoor te zorgen dat u de juiste hulpmiddelen in huis heeft, werken we met ergocoaches. Deze zorgen ervoor dat de zorg aan u zo goed mogelijk kan worden verleend. 

Dit wordt nog eens versterkt omdat we onze verzorging en verpleging kunnen aanbieden zonder wachtlijst, zelfs bij nachtelijke hulp in huis. Het voorkomen van wachtlijsten doen we door te werken met de modernste technieken en een strakke organisatie. Benodigde hulp in huis laat kortom nooit lang op zich wachten.

Thuisverpleging in Hengelo aanvragen

Heeft u zelf verzorging nodig of heeft u iemand in uw omgeving die de grip op het leven dreigt kwijt te raken? Neem dan telefonisch contact met ons op, dat is het enige dat u hoeft te doen. Binnen 4 uur kunnen wij de zorg al voor u regelen.

Informatie aanvragen