Grootegast

Ik wil direct naar Alle producten en diensten van TSN Thuiszorg
Grootegast

TSN Grootegast

Onze collega’s zijn vaak op route in de wijk, dit betekent dat een bezoek alleen mogelijk is op afspraak. 

Thuishulp in Grootegast

Of u nou op leeftijd bent, herstellende van een zware operatie of dreigt het overzicht over uw leven kwijt te raken, er zijn verschillende redenen waarom u hulp in huis nodig kunt hebben. Wat de reden ook is, u wilt in ieder geval zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen.

In elk geval kunnen wij u helpen met verzorging en verpleging in Grootegast. Wij werken namelijk met kleine teams van zorgverleners uit uw eigen wijk of stad. Op die manier krijgt u niet alleen snel de thuisverpleging of thuishulp die u nodig heeft, maar gaat het ook nog op een vertrouwde manier.

Thuiszorg in Grootegast

Kunt u zich nog voorstellen dat u hulp in huis kunt krijgen zonder op een wachtlijst geplaatst te worden? Bij ons is dit toch echt de realiteit. Sterker nog, we hebben altijd binnen 48 uur de benodigde verzorging en verpleging beschikbaar, wat uw zorgvraag ook is.

Zo bieden we niet alleen allerlei vormen van gespecialiseerde thuisverpleging, maar kunt u ook bij ons terecht voor hulp in huis in Grootegast. Heeft u bijvoorbeeld moeite met het op orde houden van uw huishouden of heeft u geen overzicht meer over uw administratie? Onze medewerkers helpen u de structuur in uw leven terug te brengen.

Maar ook als u of een naaste behoefte heeft aan intensieve of palliatieve zorg kunt u bij ons terecht. Daar zijn we met onze uitgebreide en professionele thuiszorg namelijk ook toe in staat. Kortom: u kunt met elke zorgvraag bij ons terecht voor vakkundige en persoonlijke hulp.

Vraag nu thuisverpleging in Grootegast aan

Denkt u dat verzorging en verpleging u of uw naaste goed zal doen? Neem dan contact met ons op door het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op om een persoonlijk zorgplan op te stellen. Natuurlijk staan we altijd binnen 48 uur voor u klaar met mensen uit uw eigen woonomgeving.

Als u een spoedvraag heeft kunt u ons ook telefonisch bereiken. In dat geval zorgen we ervoor dat we zelfs nog sneller de juiste verzorging en verpleging kunnen bieden. Op die manier proberen we het leven van u of uw naaste zo aangenaam mogelijk te maken.

Informatie aanvragen