Assen

Ik wil direct naar Alle producten en diensten van TSN Thuiszorg
Assen

TSN Assen

Onze collega’s zijn vaak in de wijk, dit betekent dat een bezoek alleen mogelijk is op afspraak. 

Thuishulp in Assen

Denk eens aan de voordelen die thuiszorg u kan bieden. U kunt door thuisverpleging wellicht langer in uw eigen huis blijven wonen en de hulp kan veel zorgen bij u wegnemen.

Omdat onze hulp in huis wordt geleverd door mensen uit uw eigen buurt of stad geeft het u bovendien snel een vertrouwd gevoel. Heeft u dus verzorging en verpleging in Assen nodig en wilt u dit op een vertrouwde en laagdrempelige manier ontvangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Thuiszorg in Assen

De reden waarom u thuisverpleging of andere hulp in huis nodig heeft kan uit verschillende hoeken komen. Het kan namelijk zo zijn dat u herstellende bent van een zware operatie of dat uw leeftijd ervoor zorgt dat u thuishulp nodig heeft. In al deze gevallen kunnen onze wijkteams, waarin iedereen een eigen taak heeft, ervoor zorgen dat u de grip op uw leven niet verliest.

Ook als u geen overzicht meer heeft over uw financiën of de huishouding niet meer op orde kunt houden staan wij voor u klaar. Met gepassioneerde medewerkers die weten wat er in uw woonomgeving speelt maken we uw leven op die manier een stukje overzichtelijker.

Voor al deze vormen van thuiszorg komt u bij ons snel in aanmerking, ook als het gaat om intensieve thuisverpleging. Want door efficiënt te werken en moderne technieken te gebruiken voorkomen we dat we u op een wachtlijst moeten plaatsen. Bij ons is de benodigde hulp in huis in Assen dan ook altijd binnen 48 uur beschikbaar.

Hulp en thuisverpleging in Assen aanvragen

Welke thuishulp, verzorging en verpleging u ook nodig heeft, u kunt altijd snel bij ons terecht. U hoeft alleen maar het contactformulier op deze website in te vullen. Vervolgens nemen wij contact met u op en zorgen we voor een op maat gemaakt zorgplan. Binnen 48 uur staan onze medewerkers daarna voor u klaar.

Maar ook als u geen twee dagen kunt wachten willen we u graag helpen. In dat geval is het verstandig telefonisch contact met ons op te nemen. Dan kunnen we de benodigde verzorging en verpleging namelijk direct voor u vastleggen. Want u moet direct de zorg krijgen die u nodig heeft.

Informatie aanvragen