Appingedam

Ik wil direct naar Alle producten en diensten van TSN Thuiszorg
Appingedam

TSN Appingedam

Onze collega’s zijn vaak in de wijk, dit betekent dat een bezoek alleen mogelijk is op afspraak. 

Verzorging en verpleging in Appingedam

Er zijn veel mensen in Nederland die thuishulp nodig hebben. Dat kan om verschillende redenen zo zijn: leeftijd, een zware operatie of omdat ze de regie over het eigen leven dreigen kwijt te raken. Welke reden er ook is voor thuisverpleging of andere hulp, wij staan voor deze mensen klaar. Dat doen we door thuiszorg te bieden waarbij de hulp uit de eigen omgeving komt. Niet door naasten voor de zorgvrager te laten zorgen, maar door zorgverleners uit de eigen wijk of stad te laten komen, ook bij thuishulp in Appingedam.

Thuiszorg in Appingedam

Woont u in Appingedam of omgeving, dan kunt u met iedere zorgvraag bij ons terecht. Bijvoorbeeld als u intensieve verzorging en verpleging nodig heeft. Door onze efficiënte en snelle werkwijze hebben wij geen wachtlijsten. Daarnaast bieden we altijd binnen 48 uur de benodigde hulp in huis.

Heeft u bijvoorbeeld thuisverpleging in Appingedam nodig, dan kunt u op verschillende vlakken bij ons terecht. Gaat het bijvoorbeeld om de zorg voor een dementerende, dan hebben we hier gespecialiseerd personeel voor. Maar ook voor het helpen van iemand die revalideert na een zware operatie bieden we thuiszorg. Door altijd gebruik te maken van kleine teams van hulpverleners uit de eigen wijk ontstaat er een vertrouwde en veilige sfeer. Op deze manier helpen we onze cliënten de regie over hun leven te behouden, door op een prettige manier met ze samen te werken.

Hierdoor hoeven naasten niet de thuisverpleging of hulp in huis te doen en blijft de goede relatie tussen de zorgvrager en de familie bestaan. Zonder dat daarbij de kwaliteit van de thuishulp achteruit gaat.

Het aanvragen van hulp in huis in Appingedam

Heeft u of iemand in uw omgeving zorg nodig, neem dan via het vragenformulier contact met ons op. Daarna benaderen we u om gezamenlijk de beste verzorging en verpleging te realiseren.

Natuurlijk kunt u ook met een spoedvraag bij ons terecht. In dat geval is telefonisch contact aan te raden. Op die manier kunnen we namelijk zorgen dat er vanuit de woonplaats van de zorgvrager acute hulp komt. Op die manier houden we het leven van u of uw naaste zo aangenaam mogelijk.

Informatie aanvragen