Winsum

Ik wil direct naar Alle producten en diensten van TSN Thuiszorg
Winsum

TSN Winsum

Onze collega’s zijn vaak in de wijk, dit betekent dat een bezoek alleen mogelijk is op afspraak. 

Thuishulp in Winsum

Goede verzorging en verpleging kan u een stukje onafhankelijkheid teruggeven. Het kan er namelijk voor zorgen dat u langer in uw eigen huis kunt blijven wonen. Daarbij is het natuurlijk wel van groot belang dat u zich er direct goed bij voelt. Dit is precies de reden waarom wij onze thuiszorg in Winsum op lokaal niveau organiseren.

Bij onze hulp in huis in Winsum werken we namelijk met kleine teams van medewerkers uit uw eigen wijk of stad. Deze kunnen u niet alleen alle benodigde thuisverpleging en andere thuishulp bieden, maar doen dit ook nog eens op een manier die u een vertrouwd en veilig gevoel geeft. Want thuiszorg moet uw leven overzichtelijker maken en niet ongemakkelijk zijn.

Verzorging en verpleging in Winsum

Over onze diensten kunnen we maar één ding zeggen: voor elke mogelijke vorm van thuishulp staan we voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het aantrekken van uw steunkousen, het wassen en aankleden of het doen van het huishouden? Onze medewerkers weten hoe ze u hierbij moeten helpen.

Maar ook als u intensieve thuisverpleging nodig heeft – bijvoorbeeld als u herstellende bent van een zware operatie – helpen wij u graag. Binnen onze wijkteams heeft iedere werknemer zijn of haar eigen specialisaties. Daarom is de juiste thuiszorg in Winsum altijd snel beschikbaar.

Dit wordt nog eens versterkt omdat we onze verzorging en verpleging kunnen aanbieden zonder wachtlijst, zelfs bij nachtelijke hulp in huis. Het voorkomen van wachtlijsten doen we door te werken met de modernste technieken en een strakke organisatie. Benodigde hulp in huis laat kortom nooit lang op zich wachten.

Thuisverpleging in Winsum aanvragen

Heeft u zelf verzorging nodig of heeft u iemand in uw omgeving die de grip op het leven dreigt kwijt te raken? Vul dan het contactformulier in, dat is het enige dat u hoeft te doen. Vervolgens maken wij een persoonlijk zorgplan en zorgen we dat onze medewerkers binnen 48 uur bij u zijn.

Als u acute zorg nodig heeft is het verstandig om telefonisch contact op te nemen. Dan kunnen we namelijk direct zorg voor u reserveren. En omdat we dit op lokaal niveau organiseren hoeft u er nooit lang op te wachten.

Informatie aanvragen