Uitleenpunt | Hardenberg

Ik wil direct naar Alle producten en diensten van TSN Thuiszorg

TSN Uitleenpunt | Hardenberg

Heeft u tijdelijk hulpmiddelen of verpleegartikelen nodig? Bijvoorbeeld een rolstoel, een hoog-/laagbed of een bedleestafel. Dan kunt u deze lenen, huren of kopen bij het uitleenpunt in Hardenberg.

Vegro

TSN Thuiszorg werkt intensief samen met Vegro. Vegro is een van de grootste thuiswinkelorganisaties van Nederland, met vestigingen overal in Nederland. Iedereen kan kopen, huren of lenen bij de Vegro, maar voor sommige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig. Artikelen die in uw auto passen kunt u zelf afhalen bij het uitleenpunt in Hardenberg. Grotere artikelen worden gratis bij u thuis bezorgd.

U kunt de hulpmiddelen voor maximaal een half jaar lenen. Wanneer u een hulpmiddel langer nodig heeft, kunt u dat aanvragen bij uw gemeente of via uw huisarts bij uw zorgverzekeraar. Naast lenen biedt het uitleenpunt in Hardenberg ook de mogelijkheid om hulpmiddelen aan te schaffen.

Het uitleenpunt in Hardenberg biedt een breed assortiment. In onderstaande lijst kunt u zien welke hulpmiddelen u (gratis) kunt lenen. Heeft u vragen? Bel dan 0900-8615 (keuze hulpmiddelen).

·         Anti-decubituskussen (tegen doorliggen)
·         Anti-decubitusmatras (tegen doorliggen)
·         Arthrodesestoel
·         Badplank*
·         Bedheffer of papegaai*
·         Bedleestafel*
·         Bedverhoger (klossen)*
·         Bedverlenger
·         Dekensteun*
·         Douchestoel*
·         Draaischijf
·         Drempelhulp
·         Glijlaken
·         Glijplank
·         Hoog-laagbed met verstelbare bodem
·         Infuusstandaard*
·         Kinderbed
·         Luchtring*
·         Ondersteek*
·         Onrusthekken
·         Overtoiletstoel*
·         Patiëntenlift
·         Rolstoel*
·         Rugsteun*
·         Toiletstoel*
·         Trippelstoel 
·         Toiletverhoger* 

*De artikelen gemarkeerd met een sterretje kunt u afhalen bij een uitleenmagazijn of een thuiszorgwinkel. De overige artikelen worden bij u thuis bezorgd. 

Legitimeren

Neem altijd uw zorgverzekeringpas en legitimatiebewijs mee (rijbewijs, paspoort of ID kaart). Komt u voor iemand anders artikelen halen, dan moet u zichzelf kunnen legitimeren en heeft u de zorgverzekeringpas en het legitimatiebewijs van de gebruiker nodig.

Korting van 10% voor leden van TSN Ledenservice

U kunt voor € 1,25 per maand lid worden van de TSN ledenservice. Dit lidmaatschap geeft u recht op allerlei kortingen op gemaks- en comfortdiensten die door de TSN Ledenservice worden aangeboden. Op alle artikelen die u koopt en/of huurt bij de Thuiszorgwinkels en uitleenpunten van Vegro krijgt u 10% korting op vertoon van de ledenpas. De korting geldt onder andere voor het huren van een rollator, krukken of wandelstok en voor het kopen van sportartikelen, artikelen voor aanstaande en jonge ouders en wellnessproducten.

Informatie aanvragen