Over TSN

Ik wil direct naar Alle producten en diensten van TSN Thuiszorg

Al jaren een vertrouwd gezicht

Over TSN

TSN is al jaren een vertrouwd gezicht in de thuiszorg. We bieden verzorging en verpleging en diverse gemaks- en comfortdiensten. Ook kunt u bij TSN terecht voor personenalarmering. We hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat u zolang mogelijk thuis kunt wonen en vanuit uw vertrouwde plek deelneemt aan de samenleving. Er is geen fijnere plek dan thuis. Daar zijn wij er voor u. Altijd.

Echte buurtgenoten
TSN Thuiszorg is sterk in het bouwen aan en behouden van een leefbare wijk. Onze vaste teams kennen de buurt, spreken de taal en weten de weg. We begrijpen wat u nodig heeft en regelen zorg en ondersteuning die past. Dat doen we snel en goed; we zijn ervaren zorgverleners. We zetten slimme technologie in en organiseren ons werk efficiënt. Zo doen we meer met minder, zonder aan kwaliteit in te boeten.
Wij vinden dat zorg iets is van ons allemaal. Daarom hebben we goede afspraken met mantelzorgers, vrijwilligers en andere partijen die actief zijn in de wijk. Zo zijn we echte buurtgenoten en krijgt u steun en zorg die u verder helpt.