Gezondheidsmarkten

Gezondheid is een groot goed. in veel gevallen kunt u door te kiezen voor een gezonde leefstijl uw gezondheid positief beïnvloeden. U voelt zich dan goed, uw conditie verbetert en u kunt zo bepaalde gezondheidsklachten en ziekten als diabetes (suikerziekte) voorkomen. En al hebt u diabetes, met een gezonde leefstijl kunt u verdere gezondheidsproblemen voorkomen of uitstellen.

U kunt diverse testen laten doen op de gezondheidsmarkt
- bloedglucosetest
- bloeddrukmeting
- fitheidstest
- diabetesrisicotest

Als bezoeker ontvangt u tips over gezonde voeding en beweging. Er is een overzicht van activiteiten en diensten in de buurt. En er is er van alles te doen op het gebied van voetbehandeling en voetverzorging.

U kunt op deze markt rustig rondkijken, informatie vergaren, actief meedoen en genieten van gezonde hapjes en drankjes. De toegang is gratis.

Aan deze markten werken onder andere de volgende organisaties mee: Vegro, patientenverenigingen als het longfonds, hersenletsel.nl, hart- en vaatgroep, Huis voor de Sport Groningen, LabNoord, Diabetesvereniging Nederland, TSN Thuiszorg, Lentis en welzijnsorganisaties. En verschillende disciplines: diëtisten, apothekers, podotherapeuten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en pedicures.

Data
Er zijn op dit moment nog geen data gepland.