Cursussen en spreekuren.
Dan kunt u zelf aan de slag met uw gezondheid.

TSN Thuiszorg organiseert in Groningen diverse gezondheidsactiviteiten zoals cursussen, themabijeenkomsten, markten en spreekuren. Samen met anderen praten over een bepaald onderwerp kan u helpen met keuzes te maken op het gebied van gezonder leven. Onze speciaal opgeleide wijkverpleegkundige geeft tijdens de verschillende activiteiten informatie en adviezen. Zij werkt daarin samen met andere specialisten zoals de diëtist, huisarts, buurtwerker en apotheker en met diverse patiëntenorganisaties.

In het overzicht staat wat we u te bieden hebben. Als er een activiteit is gepland kunt u zich daarvoor opgeven. Als u belangstelling hebt voor een bepaalde activiteit die niet is gepland meld ons dat dan. Wij gaan dan proberen een groep bij elkaar te krijgen.

Wilt u samen met ons een gezondheidsactiviteit organiseren bij u in de buurt en heeft u speciale wensen, dan gaan we daar graag met u over in gesprek.

Geheugencursus voor 60 plussers Cursus over ouderdomsvergeetachtig-heid, dementie en de werking van het geheugen. Gezondheidsmarkten Voor adviezen over een gezonde levensstijl Gezondheidsspreekuur voor senioren Kom naar het gezondheidsspreekuur voor senioren bij u in de buurt Gezond zijn, gezond blijven Inloopbijeenkomsten Glanscursus Een cursus voor vrouwen van 55 jaar en ouder In Balans valpreventiecursus Valpreventiecursus met een beweegconsulent, voor 65-plussers Omgaan met een dementerend familielid Gespreksgroep voor mantelzorgers van thuiswonende mensen die dementeren. Themabijeenkomsten Themabijeenkomsten voor ouderen en mantelzorgers Informatie of aanmelden Meld u direct aan voor een cursus of spreekuur, of vraag meer informatie aan.