Wonen en zorg

Wonen en zorg
Zelfstandig wonen in een veilige omgeving; dat kan in één van de woonzorgcentra van TSN Thuiszorg. TSN Thuiszorg biedt wonen en zorg aan in de gemeente Groningen op de locaties Mercator en De Ebbingepoort en in de gemeente Hoogezand op de locatie Voor Anker.

U woont in een eigen kamer/appartement, met alle privacy die daarbij hoort en uw eigen vertrouwde spullen. Op die manier doen we ons best om uw huis bij TSN zoveel mogelijk uw thuis te laten zijn. TSN Thuiszorg helpt en ondersteunt u waar nodig is. De zorg die we leveren, is afgestemd op uw persoonlijke situatie en uw eigen behoeften. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van de activiteiten die in de woonzorgcentra georganiseerd worden.

Wonen en zorg
Wij waarborgen uw privacy. We leven en werken met elkaar samen en gaan uit van respect voor elkaar. U woont bij ons veilig en midden in de samenleving. Als u de verschillende locaties bekijkt zult u zien dat we verschillende mogelijkheden hebben. Wonen en zorg midden in de stad is mogelijk in de Ebbingepoort. Voor Anker is een rustige locatie in een mooie omgeving. En Mercator is ook op een hele mooie plek gesitueerd, met zijn eigen charme. 

Met een voldoende hoge indicatie kunt u in onze woonzorgcentra terecht. Daar ontvangt u dan de zorg die  nodig heeft. Ook kunt u bij een aanleunflat huren via de woningbouwcoöperatie. In de aanleunwoningen is onze zorg ook beschikbaar.
Daarnaast bieden wij verschillende activiteiten, waar u uit kunt kiezen om deel te nemen. Uiteraard kiest u hier zelf voor: het is niet verplicht, maar een eenvoudige manier om leuke dingen te doen en contact te krijgen of houden met uw medebewoners.

U betaalt over de zorg een eigen bijdrage. Meer informatie hierover vindt u op de pagina van het woonzorgcentrum zelf.

Wilt u meer informatie? Bel gerust met de coördinerend verpleegkundige via het telefoonnummer van het woonzorgcentrum. Zij kan u alles vertellen over het wonen en de zorg bij de woonzorgcentra van TSN.